keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Life is life

Toukokuu tuli ja vappu oli ja meni ja mitään ei tapahtunu. Hyvä ku söin ees yhen munkin... Simaa ei oo tullu ku maistettua ja yks serpentiini pätkä oli takkahuoneen kattolampussa roikkumassa. Oli siis todella vappu meininki... Eli ei ollu.
     Keli oli sentään hyvä ja töistäkin oli vapaata ku kaupat ei ollu auki. Oli ihan mukava kattella luonnon henkiin heräämistä. En oo viel nähny montaakaa leskenlehteä, ellei niitä satoja leskenlehtiä lasketa, jotka näin ku ajelin äitin kanssa autolla kaupunkiin. Kukkapenkit on alkanu heräilemää ja muutenki vihreetä alkaa pilkotella maasta. Tosi ihanaa!

Viime viikolla kävin äitin kanssa kaupungilla shoppailemassa ylioppilasmekkoa ja muita asusteita ja löysinki itelleni mekon! Tosin joudun käyttämään sen ompelijalla, kun satun olemaan niin pieni ihminen. Sellasta kokoa ei oo olemassakaa (ainakaa mekoissa), joka sopis miulle ilman muokkaamista. Löysin kans korkkarit mekkooni, mut voihan se olla et meen viel ettimää jotkut koreemmat, ku tuli hankittua aika simppelit, vaikkaki aika nätit, jos miulta kysytään. Eikä maksanu ku 25 euroa! :)
Kuvasin kiireessä puhelimella, joten kuva on mitä on... :')

 Nyt puuttuu enää lakki, mut sen käyn ostamassa ens viikolla ku on vapaa päivä. Mekkon ompelijalle vieminen ei oo ku yks osa kaikkee mitä miun pitää tehä. Tänään soitin aamulla ,ennen ku menin töihin, kampaajalle ja sovin harjotuskampaus ja varsinaisen kampausajan, joten se on ainaki hoidossa. Vielä pitäs kuitenki ainaki seuraavia asioita miettiä ja tehä:
  • Ruuat mm. kakku, pullat, suolaset ja naposteltavat. (mm. pitäs ottaa yhteyttä paikallisee leipomoo ja kysellä jos ehtisivät tehä muutaman kakun ja miettiä millon valmistaa itte mm lihapullat tms.)
  • Soittaa ja sopia kuvaajalle kuvaus aika.
  • Tehä lahjatoivelista ja antaa se äitille.
  • Kutsua ihmiset (eli tehä kutsut tai jotenki keplutella ihmisille tieto niistä juhlista.
  • Lakin osto (sen tosin jo mainitsin, mut mainitsen silti uudellee)
Eli olishan tässä puuhaa, mutta sen lisäks miulla on tälläsiä asioita kalenterissa:
  • Töitä on melkein joka viikko 5 päivänä 8 tuntia.
  • Valintakokeisiin pitäs lukea
    • Ja niihin pitäs myös mennä.
  • Taloa pitäs siivota juhlia varten (mm. miun huone näyttää siltä ettei sinne kyl ketään kehtaa kutsua!) 
  • Pitäs hankkia ulkokukkia ja asetella ne tonne ulos erilaisii kippoihin ja laatikoihin sekä kukkapenkkeihin.
Eli hommaa on vaikka muille jakaa, ja kyl mie ainaki siivoomisia puuhastelen muitten kanssa.
Mekosta en laita kuvaa ennen ku ylioppilasjuhlien jälkeen, mutta jos jotain kamalasti kiinostaa ni voin sanoa et se on ostettu Haloselta ja että siinä on valkosella pohjalla harmaita isohkoja kukkia ja mustaa harsokangasta joka sidotaan vyötärölle.
Mutta! Ihanaa kevättä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti