sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Hauvahoitaja

Sisko lähti hiihtoloman ajaks lappiin kaverin isovanhempien mökille ja sinne ei sit saanu ottaa karvakavereita mukaa ni miulla on nyt yks nelijalkanen kaveri hoidossa. Edellisen ja tän yön Piko(siskon koiran nimi on siis Piko) nukku miun kainalossa tai vähintää mahanpäällä :DD *söpöö*~ Illalla oli tosin vaikeuksia nukahtaa ku Piko meinas eka nukkua tyynyjen päällä. Siirsin sitä. No sit se meni ihan keskelle sänkyä -> ei auttanu ku siirtää uudellee. Sit se tuli ja laski päänsä miun jalkojen päälle. Se tuntu vähän häiritsevältä ni vaihoin ite asentoa. No sit ku oltii siin keploteltu jonkun aikaa ku ei asento ollu hyvä ni laitoin Pikon miun säkkituolii nukkumaa (se on luvattu jo miun siskolle et se saa sen Pikolle nukkumapaikaks), mut Piko sit päätti et nukkumisen sijaa se hilluu siin niin paljo et säkkituoli vaa kahisee ja rapisee. Ja ku se viimein lopetti ni se hyppäs sänkyy LUUN kanssa. No luu jonnekki piiloo ja sit nukkumaa. Nukahin, onneks.
      Nyt aamulla miun ei tarviii viedä Pikoo lenkille ku mun äiti hoitaa sen. Ruokki jo ja nyt on lenkillä. PITKÄLLÄ lenkillä. Ensviikon aikana ku Piko on meillä ni ois tarkotus esitellä karvapallero miun ainaki yhelle kaverille joka haluu meijen sydäntenryövärin nähä. Täs ois viel yks kuva meijen söpöliinistä miun ison pehmonallen kanssa. Siskon ottama kuva (c)
Hurmuripoika

2 kommenttia:

  1. Voi hyvänen aika ompas Piko komea poika < 3333
    Nimikin oikein tutun oloinen. Aika lähellä Pikiä joka on oma koira :'D ♥♥
    Noi koirat on just ärsyttäciä siinä ku ne tulee sänkyyn ni ne haluu maata siinä keskeskellä : DD

    VastaaPoista
  2. Hahaha :D Juuu. Viime yönä tuli yks karvakasa nukkumaa miun selän päälle ku olin mahallaa. Siin hengittäminen ihan vaa pikkase hankaloituu :''D noh mutta.. Söpöys voittaa eikä siin vihanenkaa voi olla. Mie vaa nauran paljon XDDD

    VastaaPoista