sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Mekkopäivä

Tanssit meni illan osalta hyvin ja kampauski oli miun mieleen :D MUTTA:
Meijen koulussa tanssit järjestetää kahtena päivänä. Torstaina tanssitaa vanhemmille ja sukulaisille yms. JA perjantaina koululaisille aamulla. No se tarkottaa tietysti sitä et siun pitää nukkua kampauksen kanssa tai olla nukkumatta. Mie kuiteki nukuin ja aamul miun kampaus oli ihan lässähtäny ja kamala. Onneks miul on luokalla pelastavia enkeleitä ja miun kaveri laitto miulle sit nutturan koululaisten tansseihi. 

Illalla oli sit jatkot. Tai oikeestaa meijen jatkot alko jo klo 16.00 ku sinne jatkopaikalle sai sillon jo mennä, mut porukka tuli sinne vähän porrastetusti. Ite tulin joskus klo 18.30 tjn. Oli hauskaa ku pojat tanssi siel "jammailujunaa" ja muutenki hyppi ja loikki ja jammas. Tytöt tanssi ja jammas toki mukana, jammailujuna oli enemmä poikien heiniä :D Illal porukka oli enemmän tai vähemmän humalassa ja oli ainaki hauskaa seurata niitä, jotka oli enemmä humalassa. Ite oli selvinpäin, vaikka tunnustan maistelleeni jotain :'D 

Sinne meijen jatkopaikalle sai jäädä yöks, mut koska siel ei oo sohvia, sänkyjä eikä mitää muutakaa ku muutama pöytä ja pitkiä penkkejä, en halunnu jäädä sinne sit huonosti nukkumaa (olin jo edellisenä yönä nukkunu liian vähän.) ja lähinki sit siskon kyydil sielt jo kahentoista jälkee pois. Jos oisin voinu oisin ollu siel paljon pidempääki, mut sit ku tulin kotii ni nukuin kyl ihan mielellää omassa pehmosessa sängyssä lattian sijaa (mikä ois ollu siel jatkopaikal luvassa).

Tukka oli muuten sen kaiken lakan ja möhnän jälkee tosi kauniissa kunnossa. Olin ihan peikko! No onneks selvittäminen, suihkussa käynti (shamppoo + hoitoaine) autto sen puskan selvittämisee ja nyt onki jo tukka taas normi kunnossa.

Täs ois nyt tää miun mekko:

Hyvää helmikuuta kaikille lukijoille taas! ;DD
Ps. Mekko on haloselta ostettu.

2 kommenttia:

  1. Voi pyhä sylvi!!! Ihana puku O_O
    Sopii siulle todella hyvin! Nuo hanskatkin <333
    Toivottavasti oli kivat juhlat ((=

    VastaaPoista
  2. Kiitooos :D Juu oli hauskaa! :DD

    VastaaPoista