torstai 10. helmikuuta 2011

Tasan viikko...

...vanhijentansseihin. Jokseenki se edellee tuntuu kaukaselta, mut kyl se on aika lähellä. Onneks on kampaaja hommattu, puku hommattu, kengät on sopivat, korutki hommattu ja kaikki muutenki ojennuksessa.. Mitä nyt pientä hienoo joissain tansseissa viel vois tehä. Ja pitäs unohtaa se unelmointi tanssimisen aikana. Tulee tehtyä virheitä sen takia et ajatus karkaa :'D

Koulussa alko keskiviikkona uus jakso. Nyt on ainaki muutamia aineita joista tulee läksyjä.. Joka taas tarkottaa et pitää tehä enemmän töitä kotona. Viime jakso oli niin lepponen ku oli aineita joista ei tullu läksyjä. Tykkäsin.

Lauantaina miun yhellä kaverilla on 18-vuotis synttärit! Porukka menee niille juhlimaa ja pitämää hauskaa. :) Jokseenki ootan sitä, mut tälläsenä koti ihmisenä jäisin kyl ihan mielellää kotiinki. Juu tiedän oon tylsä ihminen... Toisaalt mitä sitä pakottamaa itteään mihikää mistä ei tykkää.. Mutta siis en oo jättämässä väliin, enkä siis oo sanomassa ettenkö tykkäis mennä. Miuta vaa epäilyttää se täl hetkel. Mie oon kai tälläne outolintu ku en välitä diskoista, pippaloista tai juhlimisesta yleensä.  Mut en ainut kuitenkaa. Katellaa, katellaa mitä niistäki juhlista tulee.

Seuraava merkintä SAATTAA olla vanhojen tansseist ;) Ellen tee väliin jotain muuta juttua. ;D Hyvää loppuviikkoa!

4 kommenttia:

  1. ääää, onko ne jo tanssit ihan ovella :OO
    toivottavasti menee hyvin, pidän peukkuja!! ((:
    meillä taas tosi tiukka-aikataulu koulussa, 6 tenttiä pitäis tehä vielä 2-3viikon sisällä ennen hiihtolomaa..o.o :(((
    laita muuten kuva siitä siun tanssipuvusta! haluisin nähä sen :))♥

    VastaaPoista
  2. Juu laitanha mie sit ku on kampaukset ja kaikki vastaavatki ;)

    VastaaPoista
  3. tiiäks mä oon ihan samanlainen ton bailaamisen suhteen :) ja mä kans ootan innolla kuvaa mekosta. onnea tanssuloihin ;)

    VastaaPoista