perjantai 16. maaliskuuta 2012

Kirjoitukset! + muuta selitystä

Kirjotukset itsessään ei oo kaikista pahin asia, vaan se et niihin pitäs lukee ja siel pitäs jotain osatakki. Ei millään jaksais lukee biologiaa, jota on viel ihan liikaa jäljellä siihen nähen et biologia ois tarkotus kirjottaa keskiviikkona. Osaankoha yhtää mitää kirjotuksissa..? Ainaki just nyt tuntuu etten.
Pahimpia asioita sillon ku pitäs lukee on: musiikki, telkkari ja netti. Tosin mikä vaa kiinostaa kirjaa enemmän. Oon tykänny yläasteesta lähtien biologiasta ku se tuntu helpolta ja kiinostavalta. Nyt en enää oikein tiiä, mikä siin on ettei oikein jaksais kiinostaa. Eniten tykkään perinnöllisyytee liittyvistä jutuista, mut ku koko kirja käsittelee perinnöllisyyttä virusten, bakteerien, DNA:n ja RNA:n näkökulmasta ja luettelee kaikkia pieniä yksityiskohtiaki, ni alkaa nukuttamaan ja ajatukset harhailee siihen että koneelta vois kattoa muutaman jakson aasialaista draamaa (ne on aikas mielenkiintosia!) tai telkkarista tulee joku C.S.I. tai Mentalist...
      Välillä on ollu liian hiljasta ja on laittanu musiikkia. Harmillisesti miulla on tapana nauttia musiikista vähän liikaaki. Mie hyräilen ja laulelen mukana, naputan tahtia tai tansahtelen. Ja jos samaa aikaa yrittää lukee ja oikeesti sisäistää sen mitä lukee ni voin sanoo et se on jo aika haastavaa puuhaa... Oon sit päätyny kuuntelemaa mm. Yiruman piano kappaleita, koska niitä on hankalampi hyräillä tai muutenkaa jammata. Ne on rauhallista ja mielekästä kuunneltavaa, mut ei saa ajatuksia harhailemaa. Ei ainakaa pahasti, eikä usein.
      No onneks ensviikolla tähän aikaan kirjotuksen on jo ohi ja miul on toden näkösesti ainaki muutama viikko lomaa, jonka aikana aijjon ainaki käydä muutamalla kaverilla mm. Mikkelissä ja Sle:ssa. Toivottavasti kumminki pääsen sit töihinki jossai vaiheessa ni sais vähän rahaaki tienattua. En erityisesti oota töitten tekoa, mut pitää sitä jotaki sen rahan eteen tehä, joten TÖIHIN. Tosin sitä ennen pitäs tosiaan saada ne kirjotukset hoidettua.
No jos joku piristää, ni ainaki se et jos miusta ylioppilas tulee ni äiti on luvannu miulle joko ulkomaanmatkan tai järkkärin! Eli nyt pitäs vaa päättää et kumman haluun ja millon. Matka kuulostas ihan älyttömän hyvältä, mut toisaalta oon halunnu järkkäriä jo vaik kuin kauan. Voihan tuska! Kattoo nyt miten nää hommat sujuu ja toimin sen mukaa sit.

Ylioppilasjuhlista ihan muutama sana. Jos ne nyt pitää sit kesäkuussa järjestää ni se tarkottaa siivoomista. Paljon sitä. Ja mekon osto ja tietty lakin. Mekko ainaki mietityttää. En tiedä yhtää minkänäkösen haluisin. En väriä enkä oo siitä mallistakaa varma. Toden näkösesti valitsen jonkun olkaimettoman, lyhyt helmasen mekon. Se et onks se joku tumma vai vaalee, ni on ihan sattuman varasta. Kattoo mihin sitä tulee ihastuttua. Toisaalta en haluu tummaa ku miulla oli musta mekko rippijuhlissa ja vanhojentansseissa tumma liila. Eli jos vähän värikkäämpää tällä kertaa.
      Mie omistan vaan muutaman juhlamekon ja niistäki oon nyt maininnu kaks, tosin se rippimekko ei ollu ihan oikee mekko. Mut olipaha vaatteet edes... Serkun häihin miulle ostettii nätti valkonen mekko jossa oli turkoosit kukkakuviot ja nauha vyötäröllä. Se olis tosi nätti mekko ylioppilasmekoks, mutta en haluu käyttää ylioppilasmekkona mekkoa, jota oon käyttäny jo jonkun häissä. Kyllä sen uus mekko pitää olla. Mutta millanen? Katotaa jos jotain löytys... ;)

2 kommenttia:

  1. hei tsemppiä hirveesti kirjotuksiin! nostan oikeesti hattua miten jotkut jaksaa oikeesti panostaa niihin. (tuo jääkarhu kuva on niin hauska. nauroin sille ääneen :DD)

    itsellä olisi ollu täyttä tuskaa lukea kaikkiin niihin aineisiin joita olisin varmaan kirjoittanut. muutenkin jo haastetta kun tuli valittua yks haastavimmista linjoista tuolle vikalle vuodelle lähihoitajakoulussa ja siitä selvisin kunnialla läpi.

    laittelehan sitten kuvia mihin päätökseen tulit mekon suhteen :) Ja todellakin sen mekon pitää olla uusi. iso saavutushan se on kun saa lakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Miulla on enää jäljellä ruotsi ja biologia, ja pikkasen lukemistaki jäljellä. Toivottavasti saan nuo kaks viel kunnialla hoidettua.

      Jääkarhu kuva oli pakko laittaa! Kuvaa niin paljo tunnelmaa ennen kokeita ja nyt kirjotuksia :D

      Onneks ei tarvii kirjottaa ku 4 ainetta et saa lakin. Tosin ite päädyin kirjottamaa 6.

      Ja mekosta lisää kuhan ehdin sitä metsästämää. Ehkä teen jonkun semmosen kuvamerkinnän sen metsästyksestä! :D

      Poista