lauantai 3. maaliskuuta 2012

We all love clothes! ♥ -5-

Samalla otsikolla jatkan yhä edellee, numero vaa vaihtuu. Tää viikko on kyl ollu aika omituinen. Oon ollu iskän kaa koko viikon ja nyt perjantaista sunnuntai iltaan oon ihan itekseni. Ja mökkihöperöks tulee ellei keksi aina jotai puuhaa. Siis kyl miul tekemistä on. Pitäs lukee maantietoa ja biologiaa ihan silmät ristissä, mut ku ei siitä tuu mitää jos sitä pakolla lukee samalla ku haukottelee. No nyt oon muutaman illan täs pyöritelly vaatteita taas ja lopputulokseen oon aika tyytyväinen. Haluuko joku ostaa noi vaatteet miulle? Tämmösen asun sain siis aikaan:
Tää asu koostuu wholesale-dress.com-sivuston korkkareista, tuommosesta jakkupaita yhdistelmästä, hatusta (sama tuttu fedora kuin ennekin...) ja mustasta hameesta. Asuun kuuluu toki myös socksknee.com sivun valkoset polvisukat ja overstock.com sivun korvikset.

Asu synty siitä et halusin jakun. Mie siis rakastan erilaisia jakkuja, mut tuo punaruudullinen on kyl aika herkullinen! Ja koska sovin kaverin kanssa et yritän toteuttaa vähän keväisemmän asun ni tässähän tää nyt on. En toki kiellä tämmöstä talvella käyttämästä, mut ainaki ite oon liian vilunen... *nyyh*
      Kumminkin. Mie tein tästä asukokonaisuudesta aika aasialaishenkisen siinä mielessä, että siellä päin käytetään vähän runsaammin minihameita, ku mitä täällä länsimaissa. Toki niitä täälläki näkee, mut ei ihan joka päivä välttämättä. Musta ihan perus hame (ei ehkä ihan niin mini) oli tähän asuun paras valinta, ku toi jakku on jo aika pirtee, enkä halunnu et ne kilpailee huomiosta.
      Ku valitsin nuo kengät, ni saman tien älysin, et ne tarvii kavereikseen valkoset polvisukat. Ja olipa siin vähän ettimistäki, et löysin sopivat yksinkertaset sukat. Ja taas vähän aasialaisempi piirre, tai ainaki koulupukumaisempi jos ei aasialaistyylinen sentää.
     Meinasin lisätä laukun, mut aattelin, et se ei oo ihan must tuohon nyt lisätä, vaikka sopiski tosi hyvin. Hattu ja aika yksinkertaset korvikset oli se mitä halusin tuohon kumminki laittaa. Nyt puuttuu enää tyttö/nainen joka pukis tuon ylleen ja pyörähtelis noi vaatteet päällä.

Mie ite kuvittelen tän asun jollekki naiselle jolla on ruskeet laineilla olevat hiukset, tai sit ihan lyhyet suorat hiukset jotka on leikattu niin että ne on edestä pidemmät ku takaa. Ah osaampa selittää. Ja asuunha tää ei liity mitenkää!

No mut tälläkertaa miulla ei oo ku tää yks ainokainen asu, mut toivottavasti tykkäätte ;) Ehkä huomenna toinen asu. Kengät on jo valittu. Ja ainaki yritän tehä siitä vähän rock-henkisen! Sitä odotellessa, mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti