torstai 8. maaliskuuta 2012

Korkkarit! ♥

Eli tänään teen tämmösen rakkaus postauksen korkkareista!
     Korkkarit on kengät, joilla voi olla vaikee kävellä ja jotka puristaa ja hiertää ja saa jalat kipeeks. Mut jos löytää oikeet kengät itelleen, joitten lesti oikeesti istuu omaan jalkaan, ni voi saada tosi hyvät kengät!
     Korkkarit on kengät jotka saa kenen tahansa jalat näyttämään hyviltä. En usko et kenelläkää on sen näköset jalat et korkkarit jalassaki ne näyttäs joltain kanankoivilta tai norsun jaloilta! Joten korkkarot jalkaan jos tilanne ja sää sallii!
    Korkkarit voi toki pilata jalat jos niitä käyttää kokoajan, mut seki johtuu lähinnä siitä, et oikeesti käyttää 12cm korkoja ihan yötäpäivää. Lopulta ei voi enää käyttää muita kenkiä ku korkkareita, vaikka tilanteesee sopiski paremmin saappaat tai aamutohvelit. No jos nyt kumminki ihailtas muutamia ihania korkkareita joita löysin www.wholesale-dress.com -sivulta!

Rakkaus 1
 Kyseessä on siis nauhalliset, mustat korkokengät. Aivan ihanat! Tosi sievät ja sopii melkein asuun ku asuun. Haluuko joku ostaa miulle tuommoset?

Rakkaus 2
 Oon nyt viimosen vuoden aikana tykänny punasesta aina vaa enemmän, ja ku näin nää punaset korkkarit ni olin ihan myyty. Ja rusetti on ku kirsikka kakun päällä! Mie rakastan rusetteja! 

Rakkaus 3
 Nää korkkarit on yksinkertasuudessaan vaan ihan mielettömän söpöt! Tosiaan miulla ois myös ihan yleisesti käyttöä mustille korkkareille. Toi remmi tuos jalkapöydän päällä olis kans hyvä, pysys kengät juhliessa mukana, eikä jäis rappusii niiku Tuhkimolla ;)

Rakkaus 4
 Turkoosi ja musta on TOSI hyvän näkönen yhdistelmä! Ja unohin mainita jo aikasempien korkkareitten kohalla et mie niiiiiin rakastan platform-korkokenkiä! ♥♥♥♥ Siis ne on niin älyttömättömän hyvän näkösiö ja kauniita että! 

Mitä mieltä ootte ite korkkareita?
Pitäiskö miun koota asu käyttäen jotain ylläolevaa korkkaria asun pohjana?
Mikä on siun lemppari näistä korkkareista?

Mukavaa maaliskuuta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti