lauantai 24. maaliskuuta 2012

Ohi on! Vihdoin! :)

Nyt on kirjotukset kirjotettu. Eiköhän sen lakin uskalla ostaa sit juhlia varten. Äidinkieli vähän pelottaa ku tekstitaito ei menny ihan ku suunittelin, ja aineen jälkeen tuli semmonen olo et ois voinu tulla parempiki teksti aikaseks. Mut jos ne sensorit ei huomais niit pieniä puutoksia :'D

Miusta on tullu nyt viimosen puolenvuoden aikana aasialaisten draamojen fani. Olin muutaman draaman kattonu jo aikasemminki, mut anime oli silti paljon enemmän miun juttu, vaikka sitäki tuli välillä aika laiskasti katottua.
      Nyt kumminki oon innostunu oikeesti kattomaa erilaisia sarjoja. Niitä löytyy varsin helposti netistä jos vaa osaa ettiä. Ite löysin sivun jolta niitä nykysin katon, animen kautta. Etin joitain animeita netistä, ettei tarvitsis youtubesta kattoa. Sieltä niitä on vaikee ettiä ja jossain vaiheessa ne katoaa. Usein tekijänoikeuksien takia.
      Aasialaiset draama sarjat on tosi huvittavia! Ne on hullutuksia alusta loppuun. Ainakin usein miten. Osa sarjoista perustuu mangoihin ja koska tunnetusti mangat on hyvin toiminta rikkaita ja varsin päättömiä sellaisia, ni voitte vaa kuvitella millasta soppaa se on draamassa!
      Jos jaksaa perehtyä vähän paremmin niihin sarjoihin ni sieltä löytää jokanen jotakin. Joitakin toki voi hieman kiusata ku tekstitykset on englanniks ja kaikki puhuu joko koreaa, kiinaa tai japania. Miuta ei näistä mikään haittaa ja harjottelu tekee mestarin. Ja löysimpä kerran yhen sarjan jossa oli tekstitykset ihan suomeks! Eli ei se ihan mahotonta sekään ole. Harvinaista tosin.
        Mutta jos nyt jota kuta puras draamakärpänen ni viestiä vaan miulle ni ohjaan oikeesee suuntaan. Tässä kumminki linkki muutamaan katsomisen arvoseen draamaan. Toisen katto jopa miun sisko, joka oli kyllä hyvin yllättävä tapaus, koska A) siskoni on miuta 6 vuotta vanhempi ja B) siskoni ei ole koskaan osoittanu mitää kiinostusta aasialaisia sarjoja kohtaan. Eli kaikki on mahollista!

Coffee Prince 
Aivan mielettömän ihana draama, jossa Go Eun Chan niminen tyttö joutuu monien mutkien kautta Choi Han Kyul nimisen pojan poikaystäväksi. Tää sarja on romanttinen, hauska ja kutkuttavan ihana! Suhdesotkut ja kaikki Go Eun Chanin ja Choi Han Kyulin yhteiset ongelmat ja muut mutkat, saa katsojan janoamaa lisää. Sarjassa on kans mielenkiintoset sivuhahmot joitten mutkia jaksaa seurata, vaikka eniten toki haluaa seurata Go Eun Chanin ongelmia, jotka johtuu lähinnä siitä että Choi Han Kyul luulee Go Eun Chania pojaksi.
Enempää en paljasta, saatte selvittää muut juonen mutkat ihan itse kattomalla tän sarjan! Eli menkääpä tähän osotteesee jos kiinostuitte: http://www.dramacrazy.net/korean-drama/coffee-prince/

Skip Beat
Hulvattoman hauska draama, joka kertoo Gong Xi (Kyoko) nimisestä tytöstä, joka astuu showbisnekseen kosto mielessään.Gong Xi on varsin persoonallinen, eikä olekkaan ihan se perinteisin naapurintyttö. Gong Xi, joka on täysin untuvikko showbisneksessä, on paljon tekemisissä tunnetun näyttelijän Dun Helian (usein myös vain mr Lian) ja uuden suositun laulaja tähden Bu Po Shangin/Shang Jieyong kanssa.
     Erityistä tässä draamassa on se et kaks miespääosaa on suositun korealaisen poikabändin jäseniä ja että tää draama pohjautuu huippu suosittuun mangaan, josta on tehty myös anime. Eli ei ihan syyttä suotta suosittelemisen arvonen draama. Jos ei pelkää hullunkurisia juonen käänteitä ja varsin humoristisia kohtauksia, ni kannattaa kattoa! Hyvää viihdettä, ku perinteiset salkkarit ja Mentalistit ei kiinosta.
Ja osote tähän draamaan on: http://www.dramacrazy.net/taiwanese-drama/skip-beat/

Mukavia hetkiä draaman kanssa jos joku alkaa kattomaa, ja muuten vaa mukavaa kevättä muille!

1 kommentti:

  1. Lisäsin siun miun Liebster blog postaukseen(:
    Tuolta löydät enemmän tietoo miksi<3
    http://so-cold-world.blogspot.com/2012/03/liebster-blog.html

    VastaaPoista